Rangos elismerést kapott a KRIO Intézet!
Várszegi Viktória
2014. szeptember 11.

33 országból 24 ezer vállalkozás 11 kategóriában versengett az EBA (European Business Awards) díjért, közülük 709 kapott szeptember elején országos díjat. Magyarországon a KRIO Intézet került ki győztesen a megmérettetésből az Ügyfélközpontúság kategóriában, és így képviselheti hazánkat a második fordulóban, a Ruban d’Honneur’ díjért folyó versenyben.

A KRIO Intézet lett idén az Európai Üzleti Díj magyar bajnoka Ügyfélközpontúság kategóriában. Az RSM DTM Hungary Adótanácsadó és Pénzügyi Szolgáltató Zrt. által támogatott versenyre a cégek 11 kategóriában pályázhattak, a pályázatokról az európai üzleti szféra szakemberei döntöttek.

A sorozatban nyolcadik EBA versenyben Európa-szerte 33 országból 24 000 vállalkozás vett részt, közülük 709-et neveztek meg most országos bajnokként – így ezek a cégek bekerültek a verseny következő fordulójába.

"Büszkék vagyunk arra, hogy mi képviselhetjük Magyarországot a rangos megmérettetésen"–mondta el Dr. Balogh István, a KRIO Intézet vezérigazgatója. "Fontos visszajelzésnek tekintjük az elnyert díjat, hiszen az EBA-val a legdinamikusabban fejlődő európai vállalkozásokat ismerik el. Az újabb fordulóban lehetőségünk lesz még jobban bemutatni a vállalatunkat és azt, hogyan értük el az üzleti sikereinket. Külön öröm számunkra, hogy ügyfélközpontú szolgáltatásunk idén már a második rangos elismerést kapja, a hazai Superbrands díj után ráadásul most nemzetközi elismerést kaptunk."

Adrian Tripp, a European Business Awards vezérigazgatója elmondta: "Gratulálunk a díjazottaknak, elismerésüket kimagasló eredményeiknek köszönhetik. Az EBA-t azért alapítottuk, hogy további sikerek elérésére ösztönözzük a vállalkozásokat ezzel javítva egész Európa versenyképességét."

A verseny zsűrijében elismert európai üzleti vezetők, akadémikusok, vállalkozók foglalnak helyet. Ők hivatottak dönteni az egyes országok EBA díjazottjairól, és ők ítélik oda végül a Ruban d’Honneur’ díjat, a verseny fődíját. A Ruban d’Honneur díjjal elismert vállalkozások közül 2015-ben választják majd ki az abszolút győztest. Minden nemzeti győztes részt vesz majd a közönség díjért folyó szavazáson is. Tavaly több mint 93 ezer szavazat érkezett be erre, és több mint 400 ezren keresték fel az EBA honlapját a verseny ideje alatt.

A díjról további információ az EBA hivatalos oldalán található: www.businessawardseurope.com Twitter: @rsmEBA

Kapcsolódó cikkeink