Szocpol: használt lakásra és bővítésre is igényelhető lesz!

Július 1-jétől igényelhető az új szocpol. Ez már használt lakásra és bővítésre is felhasználható lesz, valamint az egygyermekes pároknak is jár. Támogatás mértéke 500 ezertől 3 millió 250 ezerig terjedhet.

Továbbra is több pénz jár majd az energiatakarékos otthonba költöző családoknak. Az élettársi kapcsolatban élők és a házaspárok 2 gyermek születését vállalhatják előre, a vállalásnak teljesülnie kell az igénylés idejétől számított 4 éven belül. 

Meglévő gyermek/gyermekek esetén nem lesz felső korhatára az igénylésnek.


Forrás: origo.hu

A teljes cikk itt olvasható: http://www.origo.hu/gazdasag/20141210-hasznalt-lakasra-is-milliokat-kerhetnek-a-csaladok.html

Forrás: origo.hu

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink