Szülés előtt egy órával tudta meg, hogy terhes

Katie Kropas, 23 éves amerikai kismama gyermeke születése előtt egy órával tudta meg, hogy várandós... Szokatlan hasi fájdalmakat tapasztalt, ezért fordult orvoshoz. Csak a kórházban derült ki, hogy immár kilenc hónapos terhes, ráadásul hamarosan szülni fog - így is történt, mindössze egy óra elteltével Katie egészséges kislánynak adott életet.

Fotó: Daily News

A fiatal nő a terhesség egyetlen jelét sem vélte felfedezni magán, csupán öt kilót szedett fel, aminek nem tulajdonított különösebb jelentőséget.

Katie még nem tervezett babát. Barátjával, Dan Keefe-vel két éve alkotnak egy párt, és bár felmerült bennük a gyermekvállalás gondolata, azt a távoli jövőben képzelték el mindketten. Most, hogy az élet felülírta a forgatókönyvet, nagyon boldogok, és optimistán néznek a rájuk váró feladatok elé.

A kislány 4 kiló 600 grammal született múlt kedden, és szerencsére makkegészséges. :)

Forrás: Daily News

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink