Szülések orvos nélkül - vizsgálat lett belőle

Anonimitásukat kérő kórházi dolgozók írták meg a hiányosságokat, összesen 12 pontban. A kórház is belső vizsgálatot indított. A szülészeti napló alapján eddig mindent rendben találtak. A főigazgató szerint alaptalan rágalmazás folyik.

 „Szinte a kórház valamennyi osztályát, osztályának működését, és az osztályokon dolgozó munkatársaimnak a tisztességét sértő megállapításokról van szó, ebben a tizenkét pontos levélben. Általános felháborodást váltott ki a levél a kórház dolgozói között, és többen kérik azt, hogy indítsak vizsgálatot  a névtelen feljelentők felderítésére, megnevezésére és felelősségre vonására” – mondta Bátorfi József, a Kanizsai Dorottya kórház megbízott főigazgatója.

Az interjú Bátorffy Józseffel, a Kanizsai Dorottya kórház megbízott főigazgatójával megtekinthető itt.

Forrás: TV2

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink