Szuper gyerekprogramok a KRIO Nyílt napján!

A gyerekek sem unatkoznak majd KRIO Nyílt napján, június 6-án! A legkisebbeket lufihajtogatással, a (picit) nagyobbakat pedig egy különleges bábelőadással várjuk a Babos Bábos Társulat jóvoltából! Az előadások minden tekintetben a gyerekek igényeihez igazodnak, hiszen a társulat tagjai maguk is gyermekes anyukák és apukák… :)

A színtársulat tagjai már hat éve báboznak kicsiknek és nagyoknak - javarészt a fővárosban, de rengeteg vidéki helyszínen is szerepeltek már. A Babos Bábos gyakori látogatója bölcsődéknek, óvodáknak, családi napköziknek, ugyanis rengeteg, kifejezetten ennek a korosztálynak szóló darab található gazdag repertoárjukban.

A legkisebbekre is gondoltak!

Különleges, "babákra hangolt" előadásaik az egészen pici gyermekeknek szólnak:

  • Öreg gőzös ébredése
  • Öreg gőzös és a húsvéti nyúl
  • Szutyejev csokor – Három kiscica, Kispipi és kisréce, Az alma
  • Három kismalac
  • Labdalmák

A KRIO Családi Őssejtbank Nyílt napján a bölcsődés korú (3-4 évesek) kis nézőknek szóló, Öreg gőzös ébredése c. darabot hozza el a társulat!
Előadók: Babos Eszter és Papp Judit

Gyertek minél többen, szeretettel várjuk a család apraját-nagyját! :)

Helyszín: 1026 Budapest, Kelemen László utca 12.
Időpont: 2015. június 6.
További részletek:
http://nyiltnap.krio.hu/ 

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink