Tanítványa babájával a karjában oktat a professzor

Futótűzként terjednek a neten a tanítványa kisbabájával közösen előadást tartó egyetemi tanár fotói, és mi is imádjuk őket! :-)

Adott egy egyetemi óra, egy kismama, aki a babájával együtt vesz részt az előadáson, valamint fantasztikus tanár. Az anyuka egyre kínosabban érzi magát, amiért gyermeke sírása megzavarja az órát, ezért szeretne kimenni a teremből.. Professzor Sydney Engelberg azonban másképp dönt, átveszi a picit, és a babával a karjában folytatja az előadást.

A professzor maga is édesapa, sőt többszörös nagyapa, és mint kiderült, kifejezetten biztat minden kismamát, hozzák magukkal gyermekeiket is az óráira. "Egyetlen anyát sem lenne szabad arra kötelezni, hogy választani kelljen a tanulmányai és a gyermeke között" – vallja Engelberg.

Forrás: BoredPanda 

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink