Természetes úton fogant ötös ikrek

A 33 éves arizonai édesanya sokáig azt hitte, négy babát hord a szíve alatt, amikor is a várandósság vége felé az ötödik magzat is megmutatta magát. A híradások szerint három kislánynak és két kisfiúnak örülhet a Derrico család - mindez azonban csak a műtőben derült ki, a csöppségek neme ugyanis mindvégig meglepetés volt a szülők számára. :-)

A picik természetes úton fogantak, a császármetszésre a terhesség nyolcadik hónapjában került sor:

Forrás: Daily Mail Online

Bár a csecsemők együttes súlya alig hét kiló, a Daily Mail internetes kiadásának tájékoztatása szerint egytől egyig egészségesek.

A családban hagyomány, hogy D betűvel kezdődő keresztneveket adnak a gyerekeknek, ennek értelmében a Deniko, a Dariz, a Donee, a Daician és a Daiten nevet kapták szüleiktől a kisbabák.

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink