Úgy alszik kint, mint bent!

Michael Steppling háromhetes korában pont ugyanabban az alvópózban szundikál, mint édesanyja pocakjában a 38. héten... :)


Forrás: reddit.com - Sarah Steppling

Michael anyukája a reddit.com-on tetté közzé a szupercuki fotót, amely tulajdonképp családi nyomásra született meg:

A baba édesanyja, Sarah Keller Steppling vonakodva ment el erre az utolsó babamozira, mert bár a várandóssága alatt többször is részt vett ultrahang-vizsgálaton, egyik sem sikerült túl jól, nem sokat láttak a piciből. Az utolsó alkalommal végül mégis csodás felvételek születtek, ráadásul Sarah több alkalommal is arra lett figyelmes, kisfia pontosan ugyanabban a pózban alszik kiságyában, ahogyan annak idején a pocakjában tette!

Forrás: yahoo.com 

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink