Újabb férfi próbálta ki a vajúdást.. Nagyon vicces!

A kísérlethez egy speciális, külön ilyen célra kifejlesztett készüléket használtak, amely a szülési fájdalmakhoz hasonló, erőteljes összehúzódásokat vált ki az alhasi izomzatban. Az eseményt (szerencsére) videóra vették… :)

A készülék tíz fokozatban használható, de Penn már az ötös erősségű fájásoknál játszott a gondolattal, hogy befejezi a kísérletet, ekkor ugyanis már az ágyat verte, és amikor párja megkérdezte tőle, miben segíthet neki, csak annyit mondott, "kérlek, mássz ki az arcomból"! Hatosnál – amely nagyjából megfelel a tényleges vajúdás érzésének – megkérdezte, meddig fog ez még tartani, hetesnél pedig feladta, és leállíttatta a gépet.

A vállalkozó szellemű apuka utólag egy igen érdekes dologról számolt be feleségének. "Az volt a legrosszabb, hogy végig ideges voltam rád, pedig Te segíteni akartál nekem, mégis, másra sem tudtam gondolni, csak arra, hogy fogalmad sincs, min megyek keresztül…"

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink