Várandós öv apukáknak

A Huggies közel négy hónapig fejlesztette azt a speciális övet, pontosabban öveket, amelyek segítségével immár a férfiak is átélhetik a várandósság fizikai örömeit, az eszköz használatával ugyanis körülbelül ugyanazt érezhetik a pocakjuk tájékán, mint az anyukák, amikor mocorog vagy rúg egyet gyermekük. 

Egy anya soha sem felejti el azt a pillanatot, amikor kisbabája először mozdul meg a pocakjában, a férfiak azonban csak szemlélői lehettek a páratlan eseménynek… legalábbis eddig. Egy új találmánynak köszönhetően mostantól a leendő édesapák is részesei lehetnek a csodának, és maguk is megtapasztalhatják, milyen érzés, amikor megmozdul születendő gyermekük.

Fotó: Youtube


A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink