Variáld bátran a kiegészítőket!

A legfontosabb, mint mindig, hogy öltözéked és kiegészítőid szinkronban legyenek egyéniségeddel, egymással és persze fizikai adottságaiddal is - ez utóbbi szempontból a várandósságod alatt valamivel nehezebb dolgod lesz, hiszen rohamos tempóban gömbölyödő pocakodnak köszönhetően szinte napról napra változik megjelenésed.

Az első időkben - amikor alig várod, hogy végre látszódjon rajtad az állapotod – válassz kisebb, kar alatt hordható retikülöket, ezek ugyanis nagyítani fogják a pocidat. Később, amikor már hangsúlyosabbak vonalaid, megpróbálkozhatsz a nagyobb, feltűnőbb darabokkal is, mert kitűnően ellensúlyozzák növekvő testméreteidet.

A karkötőket, nyakláncokat bátran variálhatod, de mindig tartsd szem előtt, hova kívánod irányítani a tekintetet magadon.

A terhesség utolsó harmadában óvatosabbnak kell lenned a gyűrűkkel (és a karkötőkkel is!), csak akkor hordd őket, ha azon szerencsések közé tartozol, akik egyáltalán nem vizesednek.

A duzzadt karokról, ujjakról remekül elterelheti a figyelmet egy-egy extravagánsabb fülbevaló, mely kiemeli az arcodat, így a kevésbé előnyösebb testrészek kisebb hangsúlyt kapnak.

Az egyszínű öltözék, mely megmutatja bimbózó alakodat, nagyszerűen mutat egy dizájnos, színes vagy mintás táskával.

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink