Vezetés közben szült egy nő, elékpesztő…

A volán mögött ülve hozta világra gyermekét egy amerikai nő, aki épp az orvosához tartott, amikor megindult nála a szülés. Shawna Uriguen 2,92 kilogrammal hozta világra kislányát. A kismama épp a vőlegényével beszélt telefonon, és megpróbált lehúzódni az útról, amikor a baba világra jött.

Fotó: ctvnews.ca

A 29 éves Uriguen gyorsan kiemelte az újszülöttet a nadrágja szárából és megvizsgálta, hogy minden rendben van-e a gyermekkel. Mint elmondta, összehúzódások ugyan jelentkeztek nála, de nem gondolta volna, hogy megindult a szülés, szombatra volt ugyanis kiírva.

Az újdonsült édesanya szerint a szakemberek perceken belül kiérkeztek a helyszínre és beszállították őket a kórházba, ahol mindkettőjüket megvizsgálták. Uriguen és Kimber Marie Crown névre keresztelt kislánya jól vannak.

(MTI)

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink