VIDEÓ: Béres Alexandra már a finisben jár

A fitnesz világbajnok elmondta, azért vállalta fel, hogy lombikbébi-program segítségével várja második gyermekét, mert szerinte ez erőt adhat másoknak is. Alexandra nagyon örül annak, hogy már kislányával készülhet következő gyermekére, hiszen így szülei, testvére és férje mellett, Panna is segít neki.

Alexandra edzéseiről is beszélt, mint mondta, a zsírégető edzésektől visszalépett, de terhestornát még tart. Első gyereke után hamar visszatért a munkába, de csak pár órára hagyta édesanyjára a kislányt. Szerinte ez a pár óra munka segítette őt abban, hogy elkerülje a terhesség utáni depressziót.

Forrás: Tv2.hu

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink