VIDEÓ: rohamszülés a kórház ajtajában

Kristin Dickersonnak éjszaka folyt el a magzatvize, és mint utóbb kiderült, viharos iramban haladt a vajódással. Férje, Troy nem is tétovázott sokat, kocsiba ültette feleségét - eközben felkapott egy fejkamerát -, majd elindultak a kórházba.

Ezután elképesztő jelenetsor következik: láthatjuk, amint az autópályán, majd a városi utakon hajtanak a kórház felé… Kristin kiabál, férje pedig folyamatosan biztatja, hogy tartson ki, minden rendben lesz. Megérkezésük után azonban újabb fordulatot vesznek az események, Kristin már nem tud beleülni az odatolt kerekesszékbe, ugyanis időközben megindul nála a szülés:

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink