A Nők Kastélya


Lesz divatbemutató, kosztümös tárlatvezetés és nőnapi vásár is. Az érkező vendégeket pedig a „kastély úrnője” - Szabó Dóra -, az Erzsébet királyné hasonmásverseny győztese köszönti majd.

Sisi igazi wellness-őrült volt, saját korát lekörözve vigyázott legendás karcsúságára és szépségére; diétázott, kizárólag egészséges ételeket fogyasztott, és sokféle sportot űzött a szertornától az úszásig. A Nők Kastélya programsorozat ezt a csapásvonalat igyekszik követni, hogy a "hétköznapok királynői" is olyan különlegesnek és meseszépnek érezhessék magukat, mint a mi Erzsébet királynénk.

Időpont:

2009. március 8.

Helyszín:

Gödöllői Királyi Kastély

A rendezvény délelőtt tíz órakor kezdődik.

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink