KRIO Kismama Egészségnap
Várszegi Viktória
2016. március 31.

Kismamaként számos szempontot kell szem előtt tartani, mikor a megfelelő étkezésről, testmozgásról, vagy éppen gyermekünk jövőbeni egészségéről és fejlődéséről van szó. Fontos, hogy a megfelelő szakemberekkel egyeztessünk ez alatt az áldott 9 hónap alatt, akik útmutatást nyújthatnak a rengeteg szolgáltatás között. Önt is várja a KRIO Családi Őssejtbank az április 10-én megrendezésre kerülő KRIO Kismama Egészségnap rendezvényén. A kifejezetten a kismamák számára összeállított program segít eligazodni a várandós anyukáknak az őssejttároláshoz, a helyes táplálkozáshoz és az egészséges testmozgáshoz kapcsolódó kérdésekben.

Az előadók között ott lesz Stőhr Gréta vegán chef és életmód-tanácsadó, aki a modern, allergénkerülő táplálkozási tippjeit osztja meg a kismamákkal. Nagy Anna nemzetközi jógaoktató a kismamák testi-lelki egyensúlyáért felel majd. Némethné Gregor Judit gyermekmasszázs szakértő segítségével pedig bárki elsajátíthatja a csecsemőknél gyakori hasfájást megelőző és kezelő masszázst, ráadásul a helyszínen játék babákkal gyakorolhatják a mozdulatsorokat. Feller Adrienne aromaterapeuta részletesen beszélget majd a jelenlévőkkel a gyermekágyas időszakról, valamint a bőrápolásról, stresszoldásról, különféle illóolajokról és a szexualitásról. Természetesen a KRIO Intézet szakértői is jelen lesznek, akik minden őssejtkutatással kapcsolatos kérdésre készséggel válaszolnak.

Az előadók mellett remek programok is várnak a kismamákra. Kipróbálhatják Lénárd Orsi speciális kismama masszázsát, és a Beauty sarokban is kényeztethetik magukat, ahol profi sminkes és fodrász várja őket. A sorsuk alakulását pedig személyesen megbeszélhetik a helyszínen egy asztrológussal. A résztvevők minden állomáson pecsétet kapnak a helyszínen kézhez kapott menetlevelükbe, és ha valamennyi helyszínt meglátogatták, a rendezvény végén még egy ajándéksorsoláson is részt vehetnek.

Az egészségnapon baba- és mamabarát ételeket, italokat kínálnak a szervezők, ráadásul arra a két órára, amíg a kismamák az előadásokat hallgatják, a család többi tagjáról is gondoskodik a rendezvény: a kispapa férfimagazinokkal múlathatja az időt, a nagytesó pedig a gyermekmegőrzőben vezetheti le felesleges energiáit.

A KRIO Kismama Egészségnapon való részvétel ingyenes, csupán regisztrációhoz kötött. A program során két turnusban, 14.00-tól vagy 16.00-tól várják a látogatókat.

Helyszín: Oxygen Wellness - Budapest I. kerület, Naphegy u. 67.
Regisztráció: www.krio.hu/egeszsegnap