A szeretet jelét hordozza a baba

Ceyda Engin török édesanya nemrégiben adott életet első gyermekének, Cinar-nak. A kisfiú születésekor segédkező nővérke alig akarta elhinni amit lát, amikor letörölte a csöppség homlokáról a vért: a baba a szeretet és a szerelem világszerte ismert szimbólumát hordozza a jobb szemöldöke felett.

Cinar érkezése már a kórházban óriási érdeklődést váltott ki, az ott dolgozó személyzet valamennyi tagja szeretett volna közös fotót készíteni a különleges kisfiúval, és azóta is hatalmas szeretett övezi a gyermeket. "Amikor sétálunk, mindenki ránk mosolyog" – mesélte az édesapa, Murat Engin. "Hisszük, hogy születése Isten ajándéka" – tette hozzá.

buzzblog.eu cikke nyomán.

Kis kép: facebook.com/samrujlok

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink