Galéria: villámszülés percek alatt

A rekorder egy ausztrál kismama, Mary Gorgens, aki mindössze 2 perc alatt hozta világra kisfiát otthon, saját hálószobája padlóján! Az immár ötgyermekes családanya még soha sem vajúdott két óránál többet, de Brody viharos tempójú érkezése még őt is meglepte… :)

A 35 éves nő első babája, Max 2008 decemberében érkezett - Mary 2 órával azután, hogy megérezte az első fájásokat, már a karjában tarthatta kisfiát:

Két évvel később, 2010 nyarán egy kislánynak adott életet a rekorder anyuka, Ava másfél óra alatt jött világra:

Sienna egy évre rá, 2011-ben született - szintén meglehetősen gyorsan, mindössze 50 perc alatt kibújt édesanyja pocakjából:

Mila 2013 márciusában, 10 perc leforgása alatt látta meg a napvilágot, ugyancsak a család otthonában, a kórházba vele sem jutottak el:

A kis Brody ötödikként, minden eddigi csúcsot megdöntve, mindössze két perc alatt született meg január 30-án:

Döbbenet, alig hisszük! :)

Forrás: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2980264/Meet-woman-gave-birth-five-children-two-hours-one-born-TWO-MINUTES-bedroom-floor.html?ito=social-facebook

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink