Ikersztori: csodás ultrahangfelvétel készült a babákról!

2020. május 8.

Carissa Gill várandóssága 24. hetében vett részt 3D/4D babamozin, ahol az alábbi fantasztikus képet sikerült elcsípnie a szonográfusnak: a vizsgálat alatt az ikrek éppen megpuszilták egymást édesanyjuk pocakjában. 

A felvétel nem mindennapi, a fotót az ultrahangstúdió munkatársai azonnal megosztották az Instagram oldalukon, az ikrek anyukája pedig saját közösségi oldalán is posztolta a képet: "Kismamának lenni a világ legcsodálatosabb dolga, hát még amikor az ember ilyen megindító és különleges pillanatot kaphat el, alig várom, hogy Isabella és Callie megszülessenek!"  

Forrás: www.madeformums.com

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink