Ötösikreket vár a kismama - FOTÓK

A házaspár két gyermeket nevel, a 12 éves Shayden és a 7 éves Landon mellé szerettek volna még egy kistestvért, ezúttal azonban túlteljesített a gólya! :)

Jamie Scott és párja öt éve szerették volna bővíteni családjukat, mikor végre megtörtént a csoda. Már várandóssága legelején kiugróan magas hormonszinteket mértek Jamie-nél, ezért benne volt a pakliban, hogy ikreket hord a szíve alatt, de ami az első ultrahangvizsgálaton történt, arra végképp nem számított senki: a szonográfus 5 életképes magzatkezdeményt fedezett fel a monitoron - 55 millió terhesség közül mindössze egyszer történik hasonló!

Jamie alig 20 hetes, máris úgy fest, mintha várandóssága végén járna. Hatalmas pocakja miatt sokszor kerekesszékkel kell közlekednie, és az éjszakáit sem könnyítik meg izgő-mozgó csöppségei, a heves magzatmozgások öt baba esetén bizony valódi kihívást jelentenek.

Jamie kalóriaszükséglete sem mondható átlagosnak, 4000 kalóriát kell napi szinten bevinnie szervezetébe, hogy megfelelően tudja táplálni fejlődő ikreit.

Forrás: Mirror

Fotók: Facebook 

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink