Saját szülését fotózta a kismama!

Lisa Robinson-Ward profi fotós nem tudott kibújni bőréből: amikor várandós lett második gyermekével eldöntötte, ő maga fogja megörökíteni kisbabája világrajövetelét. A terv persze mindvégig rugalmas maradt, szerencsére azonban könnyű és gyors szülése volt Lisának, így sikerült elkészítenie a nem mindennapi felvételeket!

Bár a házaspár hosszú évek óta vágyott még egy gyermekre, két vetélés után végül felhagytak a próbálkozással. Ezek után óriási meglepetésként érte a párt az újabb baba érkezése, a boldog kismama el is határozta, ha minden jól megy, ő fogja elkészíteni saját születésfotóit. Lisa elmondása szerint eredetileg csak viccnek indult a dolog. "Rugalmas terv volt, elfogadtam volna, ha nem sikerül, de szerencsére könnyű és gyors szülésem volt" – mesélte Lisa az ABC News-nak.  

Kép: Lisa Robinson Photography

Forrás, további fotók: BoredPanda

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink