VIDEÓ: kéz a kézben jöttek világra az ikrek

Sarah Thistlewhistle, amerikai kismama éppen anyák napján adott életet kislányainak - az ikrek, Jenna és Jilian közös magzatburokban fejlődtek mindvégig, és egymás kezét fogva jöttek a világra… :)

A császármetszésre a terhesség 33 hetében került sor, a beavatkozás, illetve maga a várandósság is nagy körültekintést igényelt az ún. "mono mono", vagyis közös a magzatburok megléte miatt. Sarah terhessége utolsó két hónapjában egyébként már szoros orvosi felügyelet alatt állt, mert kezelőorvosai tartottak tőle, hogy a picik esetleg belegabalyodnak egymás köldökzsinórjába. Szerencsére azonban minden rendben ment, a babák és édesanyjuk is jól vannak.

Fotó: ABC News

 

Fotó: ABC News

 

A picik azóta is szépen fejlődnek:

Fotó: Timesreporter.com

 

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink