Vigyél Haza - Örökbefogadó nap az Illatos úton

Az odajutást megkönnyíti, hogy 10 óra és 13 óra között minden egész órában autóbuszt is indítunk a Városliget, Felvonulási térről (az Időkeréktől) és vissza.

Különlegesség, hogy a buszokon, óránként más-és más sztár az "idegenvezető", akik az utazás során elmondják az Illatos útról, az örökbe fogadásról és a felelős állattartásról a legfontosabb tudni valókat.

Az Örökbe fogadó Napon, majd ezt követően egy hónapon keresztül a Vigyél Haza Alapítvány valamennyi szuka kutya ivartalaníttatását átvállalja, akiket magánszemély közvetlenül a Telepről fogad örökbe, hiszen napjainkban nem csupán az utcára dobott, vagy elkóborolt kutyák jelentenek súlyos problémát, hanem a felelőtlenül szaporított állatok évről-évre hatványozódó száma is.

Az örökbefogadott kutyák a védőoltást, külső élősködők elleni cseppet, féregtelenítő kezelést és mikrocsipet, új gazdáik pedig a Fressnapf Állati áruházba szóló 1000 Ft-os utalványt kapnak ajándékba.

Az alapítvány minden jó érzésű, felelős állatbarát segítségét kéri, vegyen részt az Örökbefogadó Napon és fogadjon örökbe egy kedves állatot ezzel segítve a kutyusok életben maradási esélyeit.

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink