XII. Lakástrend & Design Kiállítás
Várszegi Viktória
2009. március 1.

..az évről évre megrendezett Lakástrend és design kiállítás nem csupán az érdeklődőket, de a szakembereket is segíti az eligazodásban.

Az immár tizenkettedik alkalommal megrendezett kiállításon a megszokott igényességgel találkozhat a látogató, hiszen napjaink lakberendezési trendjeit, a tárlatot vendégül látó Műcsarnok nagyszerű tereiben elhelyezett exkluzív enteriőr-installációk jelenítik meg. S természetesen a kortárs design krémje is bemutatkozik: a nemzetközi formatervezés újdonságai mellett a hazai formatervezők alkotásaiból rendezett "madeinhungary" kiállítás betekintést nyújt az itthoni műhelyek munkájába is.

Persze az idei tárlat is szolgál meglepetéssel, mivel az érdeklődők az enteriőrtrendek és a design színe-java mellett most, a színek-javát is megismerhetik. Ebben az évben ugyanis, Magyarországon először, első kézből a Lakástrend és design kiállításon jelennek meg a 2009/2010-es ragyogó, őszi-téli trendszínek.

A tárlat 4 napja alatt 4 színtrenddel ismerkedhetnek meg a látogatók, melyek meglepő kiállítási koncepció keretében a Műcsarnok hátsó, félköríves apszisában tekinthetőek meg. Itt a könnyed OPÁL és az elegáns KONTÚR adnak randevút egymásnak, majd követi őket a szertelen ROMA, hogy végül átadja a helyét a merész PUNCS számára. S végül, de nem utolsó sorban megemlítendő, hogy a színkavalkádot és a formatobzódást esténként dzsesszkoncertek, valamint divat- és ékszerbemutatók is kísérik. Tehát ha bárki úgy érzi, a fotel kárpitja megfakult, a tapéta elavult, akkor csak bátran: "Színezd újra...!"

Helyszín: Műcsarnok, Gödör

Forrás: Lakástrend