Gazdára talált az ajándékutalvány

2011. május 10.

Mesélnél pár szót a terhességedről? – Babásmamás.hu

Szilvi: Teljesen problémamentes volt a várandósságom, minden pillanatát imádtam, mindenkinek ilyet kívánok - minthogy nem merült fel semmilyen nehézség, szinte végig, a 38. hétig dolgoztam is. A szüléssel kapcsolatban szintén kedves emlékeket őrzök, talán az egyetlen kellemetlenség a burokrepesztés volt. Túlhordtam a kisfiam és nem akartak beindulni a fájások, de a beavatkozás után ment minden magától, és egy gyönyörű, szövődménymentes papás szülést élhettünk át. Az orvosunk rendkívül lelkiismeretes, alapos volt, mind a terhesség alatt, mind a szülés során folyamatosan tájékoztatott a várható eseményekről, mindvégig minden kérdésünkre szívesen válaszolt. A Margit Kórházban Dr. Magyar Attilánál szültünk.

Hogyan telnek most a mindennapjaitok? – Babásmamás.hu

Szilvi: Dávid nagyon jó baba, vidám természetű, kiegyensúlyozott, kommunikatív gyerkőc. 5 hetes kora óta átalussza az éjszakákat, nem sírós, bár viszonylag keveset, mindössze kétszer 20-40 percet szundikál napközben, tehát körülbelül ennyi az a szabadidő, amivel önállóan gazdálkodhatok. Szerencsére ez sem jelent gondot, hiszen a kisfiam mellett is bőven el tudom végezni a napi feladataimat, hihetetlenül jó baba! Mindemellett az apukája is aktívan részt vesz a gondozásában, illetve alkalomadtán a nagyszülők is besegítenek, tehát annak sincs akadálya, ha esetleg kettesben szeretnénk lemenni egy-egy koncertre, színházi előadásra, de persze szinte mindenhova hármasban járunk.

A 9 és fél hónapos Dávid

Milyen jellegű cikkeket olvasol/olvasnál szívesen nálunk? – Babásmamás.hu

Szilvi: Említettem, hogy rendszerint hármasban töltjük a szabadidőnket, éppen ezért szívesen veszem a kisgyermekes családoknak szóló programajánlókat, de örömmel olvasom - talán részben a szakmámból adódóan, hiszen gyógypedagógus vagyok - a fejlesztési lehetőségekkel foglalkozó különböző cikkeket, írásokat is.

Gratulálunk a nyereményhez és további sok boldogságot, örömteli babázást kívánunk az egész családnak!

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink