15 évesek a hazai bohócdoktorok

"Piros orrú, éneklő és buborékot fújó magyar és külföldi bóhocdoktorok egy különleges előadással örvendeztették meg a beteg gyerekeket az I-es számú Gyermekklinikán. Rékay Ágnes, a Piros Orr Bóhocdoktor Alapítvány ügyvezetője közölte: az alapítvány 15 éve kezdte el a mosolyterápiát Magyarországon, tíz egészségügyi intézményben - négy budapesti és hat vidéki kórházban - jártak szerte az országban heti rendszerességgel.

A piros orrúak állami támogatás nélkül adományokból fedezik a költségeiket, amint külföldi társaik is. A magyar bohócdoktorok több mint 200 ezer gyereket vidítottak fel 15 év alatt."

Forrás: Borsod Online

A Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány nem pénzért, hanem mosolyokért dolgozik. Ahhoz azonban, hogy a bohócdoktorok képezhessék magukat, és a jövőben még több gyermek és idős ember napjaiba vihessenek vidámságot, szükségük van anyagi támogatásra is!

Hogyan segíthetem a bohócdoktorok munkáját?

Rendelkezz adód 1 százalékáról az alapítvány javára!

Ez nem kerül pénzbe, csak egy-két percet kell rászánni az adóbevallás leadásakor. Az adó 1 százaléka felajánlásnak két módja van:

  • Az adóbevallás kitöltésekor a megfelelő mezőbe beírd be a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány adószámát: 18090628-1-41
  • Innen letöltheted a kitöltött adó 1%-os felajánló nyilatkozatot. Ezt nyomtasd ki és tedd be egy borítékba, amelyre írja rá a neved, pontos címed és adóazonosítód. A boríték lezárását követően írd alá keresztben a boríték lezárt fülét. Majd ezt mellékeld az adócsomagodhoz vagy küldd be külön az APEH-nek.

Adományok:

  • Adományodat átutalhatod az alapítvány bankszámlájára (Unicredit Bank Hungary Zrt. 10900011 -00000009 – 71700000) vagy elküldheted sárga postai csekken. (Kérésére szívesen küldenek csekket a bohócdoktorok, ezt e-mailben kell jelezni feléjük.)
  • Online is támogathatod az alapítvány munkáját. Adományod online átutalással is befizetheted az OTP Bank által biztosított biztonságos felületen keresztül.

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink