Az Éva Magazin bemutatja: H&M – UNICEF All for Children

Szuper halloween programok a Vörösmarty téri H&M-ben! Ha vásárolsz is, a UNICEF-et támogatod.

Gyere el október 19-én a Vörösmarty téri H&M-be, ahol gyermekeidet egy mesés Halloween kollekció és szuper programok várják a H&M, a UNICEF és az Éva Magazin közös szervezésében. A kollekció megvásárlásával támogathatod a UNICEF gyermekeket segítő munkáját, és az Éva Magazin jóvoltából megnézheted, hogyan mutatna gyermeked kalózként vagy Marie Antoinette-ként az Éva Kölyök címlapján.

Ízelítő a programokból:
- Mesés Halloween kollekció
- Halloween témájú kreatív foglalkozások
- Kalóz és királylány címlapfotózás
- Mesesarok: 15 órakor D.Tóth Kriszta mesél

Az All for Children a H&M és az UNICEF közös projektje, amelyhez most az Éva Magazin is társul. Az All for Children kollekcióból befolyó bevétel 25%-a a UNICEF-et támogatja, és ezáltal a világ legszegényebb közösségeiben élő gyermekek sorsát hivatott jobbá tenni. Ha szeretnél többet megtudni a H&M és a UNICEF közös munkájáról, nézd meg a www.hm.com/allforchildren oldalát.

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink