Hétvégi programajánló
Várszegi Viktória
2012. szeptember 8.

5. Gyerek ARC kiállítás
Budapest, Millenáris, park - szeptember 4 - 30.

Vajon hogyan fest a város, a közlekedés, a táj a 6-14 éves gyerekek által megidézett jövőben? Az óriás molinókra nyomtatott rajzokon egy varázslatos világ tárul a látogatók elé. A kiállításon az is kiderül, hogyan látják a gyerekek nagyszüleiket, és hogy mi teszi szorossá a kapcsolatot e két generáció között.

További információkat a Millenáris honlapján, IDE KATTINTVA találtok!

Vidám Doboz Napok
Budapest, Fővárosi Állat- és Növénykert - szeptember 8-9.

Díjazzák a környezettudatosságot! Ingyenes gyermekbelépőt kap minden 2-14 éves korú gyerek az Állatkertbe, aki legalább 10 darab kilapított italos kartondobozt (tejes vagy gyümölcsleves dobozt) hoz az Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés (IKSZ) az állatkert főbejáratánál felállított gyűjtőpontjához szeptember 8 vagy 9-én. Az IKSZ a környezettudatos életmódot és az italos kartondobozok szelektív gyűjtésének fontosságát hangsúlyozza az akcióval.

További információkat a Fővárosi Állatkert honlapján, IDE KATTINTVA találtok!

Kolibri Évadnyitó Fesztivál
Budapest, Jókai téri játszótér és a Kolibri Színház - szeptember 8. szombat

Itt a szeptember! Ez nem csak az iskolakezdés ideje, hanem a színházak kapunyitó időszaka is. A Kolibri Színház ünnepséggel tárja nagyra a 2012/13-as évad kapuját. Ünnepeljen, aki erre jár! A Jókai téren és a színház épületében tartott ingyenes rendezvényre az ország minden részéből érkeznek a vendégfellépők, és az olasz La Baracca társulata is színesíti a műsort két előadással.

A belépés díjtalan!

Helyszín: VI. kerület, Jókai téri játszótér és a Kolibri Színház (VI., Jókai tér 10.)

További információkat a Kolibri Színház honlapján, IDE KATTINTVA találtok!