Hogyan előzzük meg a hasfájást? (x)
Spira Eszter
2022. február 9.

A babáknál néhány hetes koruktól fennállhat a vigasztalhatatlan sírással és láthatóan megélt fájdalommal járó hasfájás, amely nagyon megviseli a babákat és a szülőket is.  

A babák gyomor-bél traktusa életük első hónapjaiban még nincs teljesen kifejlődve, ez nagyon érzékenyen hat az emésztésükre. A gyakran igen kellemetlen és fájdalmas felfúvódásokat kólikának nevezik. A MAM Anti-Colic cumisüveg szabadalmaztatott szelepes alja biztosítja, hogy ne keletkezzen vákuum a palackon belül; megakadályozza, hogy a baba levegőt nyeljen. Hozzájárul a kisbabáknak ideális, lassú folyadékáramlási sebességhez, aminek köszönhetően a babák kevesebb levegőt nyelnek, és teljesen nyugod­tan tudnak inni. Ezáltal jelentősen csökken a kólikás hasfájás kialakulásának esélye, amelyet az édesanyák 80%-a* megerősített.



MAM Anti-Colic cumisüveg  -  kevesebb hasfájás a babáknál és egyedülálló, SkinSoft szilikon etetőcumi a könnyebb elfogadásért

MAM Anti-Colic cumisüveg különlegessége a speciális szelepes talp mellett a SkinSoft szilikon anyagú MAM etetőcumi.

A babák imádják a puha bőr érzését. Éppen ezért a MAM etetőcumit úgy fejlesztették ki, hogy a speciális SkinSoft puha szilikon felületnek és egyedi kialakítású, rugalmas szívókának köszönhetően a mama bőréhez és a szoptatáshoz hasonló érzést nyújtson a babáknak. A cumisüvegből való ivás kellemes élménnyé válik a babák és a szülők számára is, így megkönnyíti az átállást a szoptatás és az üvegből való ivás között. A SkinSoft szilikon anyagú MAM etetőcumit a babák könnyen elfogad­ják, ugyanis az emberi bőrhöz hasonló fe­lülettel és egyedi formával rendelkezik, ami nagyon ismerős számukra, ezért nem csoda, hogy a babák 94%-a** elfogadja.

https://www.youtube.com/watch?v=0qjxJAXjrTg



A természet ihlette színekkel, a barátságos állatokat ábrázoló mintákkal és a különleges matt felülettel ellátott 160 és 260 ml-es MAM Anti-Colic Matt Forest cumisüvegek ideálisak a kisbabáknak. A cumisüveg természet közeli mintái és színei kellemes hangulatot sugároz, az egyedi kialakításának köszönhetően a babák saját tempójukban, teljesen ellazulva ihatnak.

A MAM Anti-Colic önsterilizáló funkciójának köszönhetően néhány egyszerű lépésben, gyorsan és könnyedén tisztítható és sterilizálható az üveg és az etetőcumi is, amely utazáskor különösen praktikus.

video:
 
https://www.youtube.com/watch?v=ZCLC3mx5K_o