Kishírek a nagyvilágból: különböző évben születtek az ikrek

Csupán három perc a washingtoni ikerbabák közötti korkülönbség, mégis különböző évben születtek – számolt be az eseményről az ABC News amerikai hírcsatorna.

Fotó: abcnews.go.com

Az egyik baba, Lorraine Yaleni Begazo éjfél előtt két perccel – tehát még az óévben - született, az ikerpár másik tagja, Brandon Ferdinando Begazo mindössze három perccel később jött a világra, de az ő anyakönyvi kivonatába már a 2014-es dátum került. :-)

Az "idősebb" testvér, Lorianne 2860 grammal, öccse, Brandon 2550 grammal született, mindketten egészségesek.

Hasonlóan történt egy torontói ikerpár esetében is, ahol az egyik baba szintén 2013-ban, a másik pedig már 2014-ben érkezett, kilenc perc különbséggel. A picik 3180 és 2640 grammal jöttek a világra, édesanyjukkal együtt jól vannak.

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink