Más helyszínen, 24 óra eltéréssel születtek meg az ikrek

Egy nap eltéréssel és egymástól 160 kilométer távolságra születtek meg egy ikerpár tagjai Líbiában. A 38 éves anya, Havá Szauki egy egészségügyi állomáson először kislányt hozott világra egy kis oázisban, Rubajánában.

A négyszeres anya egyáltalán nem sejtette, hogy ikreket vár, és a szülést követően is erős alhasi fájdalmakra panaszkodott. Az at-Tadámun líbiai hírportál szerda esti közlése szerint egy orvos ezért a jó 150 kilométerre fekvő al-Kufra város kórházába küldte.

A göröngyös homokdombokon át vezető megerőltető utat követően al-Kufrában megállapították, hogy ikerterhességről van szó. Több mint 24 órás késéssel így végül megszületett egy kisfiú is. A hírek szerint mindkét baba jól van.

(MTI)

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink