Újabb kisbabát hagytak inkubátorban

Újszülött kisfiút találtak szerda reggel a tatabányai Szent Borbála Kórház előtt álló inkubátorban, a baba a Vince nevet kapta a kórház dolgozóitól. A picit addig tartják a szülészeten, amíg a gyámhatóság nem talál számára megfelelő helyet – tudósított a kemma.hu.

Vince a harmadik csecsemő, akinek a kórház elé kihelyezett inkubátor mentette meg az életét. Legutóbb 2012 áprilisában szólalt meg a vészcsengő, szintén egészséges kisfiút hagytak az intézmény bejáratában - ő a Dózsa Rudolf nevet kapta az ügyeletes nővértől.

(A kép illusztráció.)

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink