Most sírjak vagy nevessek?

 

Nehéz lenne megmondani. Illetve, ha a környezetedet kérdezed, akkor azt fogják válaszolni, hogy a hangulatod olyan szeszélyes, mint az áprilisi időjárás. Az egyik pillanatban madarat lehet veled fogatni a boldogságtól, a másikban pedig vígasztalhatatlanul zokogsz. Egyszer fent, egyszer lent. Lehet tippelni, hogy ki, vagy mi ültetett fel téged erre az érzelmi hullámvasútra. Hát persze, hogy a hormonok! Ezt a kellemes hangulat ingadozást spékeljük meg azzal, hogy hulla fáradt vagy, még mindig hánynod kell, a fejed is gyakran fáj, ég a gyomrod és talán gyakran szédülsz is. De nyugi! A jó hír az, hogy közben mindent el is felejtesz. Ez néha bosszantó is lehet, főleg, amikor elfelejtesz mondjuk kulcsot vinni, és kizárod magad a lakásból. Ezen érdemes egy jót nevetni és semmiképp sem bosszankodni.

Miközben néha sírsz és néha kacagsz, a szexuális étvágyad is gúnyos játékot játszik veled. Az egyik pillanatban a falat kaparod, a másikban a szex puszta gondolatától is rosszul vagy. 

Fontos, hogy beszélj ezekről az érzésekről a partnereddel! Avasd őt be, minél jobban hogy tudja mi zajlik le benned!  

Te kis magzat!

 

Elérkezett az idő, amikor az kisbabád elhagyja leánykori nevét és magzati korba lép. Bizony, mostantől ő már magzat és nem embrió többé! Sőt! Őmagzatisága már komoly méretekkel rendelkezik, mérete a 10. terhességi héten eléri a 3-4 cm-t, ami pontosan akkora, mint egy kumkvat.