Estrella - Puhatalpú gyermekcipők a WAMP-on
Várszegi Viktória
2009. június 6.

Mióta, milyen apropóból foglalkoztok gyermekcipőkkel? – Babásmamás.hu

Viszonylag új az ötlet - mindössze egy éves - de a cipőgyártás terén évtizedes tapasztalatokkal büszkélkedhetünk. Nagyon régóta készítünk női bőrcipőket, így nem okozott problémát a gyártás beindítása; múltunkból adódóan, rendelkeztünk a szükséges infrastruktúrával, alapanyagokkal és gyakorlattal is! Egyébként, csak nálunk, Magyarországon hatnak még újnak ezek a lábbelik, tőlünk nyugatabbra már 15-20 éve meghódították a babapiacot az igényes és természetes cipőcskék.

Miért olyan különlegesek az Estrella puhatalpú cipőcskéi? – Babásmamás.hu

Kiváló olasz marhabőrből és varrásos illesztési technikával készül minden darabunk, ragasztót csak a lehető legminimálisabb mértékben, és csak a minták rögzítésénél használunk. Élénk színekkel dolgozunk, de szándékosan kerüljük a túldíszítettséget! A mintázat formavilága teret enged a picik – és a szülők – fantáziájának, hagyjuk, hogy vásárlóink találják ki, mit is ábrázol egy-egy díszítő elem. Nálunk általában a gyermekek választanak maguknak!

Mi a legnagyobb előnye ezeknek a daraboknak? – Babásmamás.hu

Szemben a csúszásgátlós zoknikkal – melyek természetesen hasznos darabjai a pici ruhatárának -, ezeket a kis cipőket nem tudják a szemfüles apróságok lerúgni magukról, ahogyan az a gumírozott talpú zoknikkal lenni szokott.. Mivel olasz marhabőrrel dolgozunk – ami sokkal tartósabb, mint a szokásos báránybőr -, a kistestvérek is örökölhetik a változatlan minőségű topánkákat!