Ezer anya énekel – Ringató a Millenárison

A Millenárison, május 10-én a Ringató program keretein belül ezer édesanya énekel majd együtt a tervek szerint. Az országszerte és a határainkon túl is jól ismert zenei nevelési program, a Ringató, mára egy valódi szakmai-baráti közösséggé nőtte ki magát, és immár ötödik alkalommal rendezi meg az anyák napjához kötődően az "Ezer anya énekel" rendezvényt. A közös ének, játék mellett Palya Bea koncert, Lifegarden játékok és sok-sok különleges program várja a kicsiket és nagyokat egyaránt.

A Ringató tulajdonképpen egy családi művészeti nevelési program, amellyel számtalan formában találkozhatunk. Foglalkozások szülőknek és háromévesnél kisebb gyerekeknek, de óvodás, iskolás programokat, hangszerbemutatókat, gyerekkoncerteket, könyveket, cd-ket is kínál a Ringató. Az egyik legfontosabb cél a zenei élménynyújtás, hogy a résztvevő felnőttek és gyerekek átéljék a közös játék és éneklés örömét. Mintát ad a szülők számára, hogy miként kezdődhet a családban a zenei nevelés. A Ringató nem műsor, nem valamiféle előadás, hanem közösen - a résztvevőkkel együtt – teremti meg a foglalkozás élményét.

Ha valaki szeretné átélni a Ringató nyújtotta örömet és szeretné kipróbálni, akkor érdemes kilátogatni a Millenárisra május 10-én. Reggel 10 órától indulnak a programok, 10:30-tól kezdődik majd az "Ezer anya énekel. Ünnepi Nagyringató" program, amelynek vezetője a Gróh Ili, a Ringató alapítója. De ott lesz Herczku Ági és Bognár Szilvi vendégként csakúgy, mint a Ringató foglalkozásvezetői. Déltől bábszínház, délután 1 órától gyerektáncház várja a vendégeket. Palya Bea egyórás koncertjét 14.00-tól hallhatják a családok. A zenei programok mellett egész nap kreatív játékokon, alkotó és képességfejlesztő foglalkozásokon is részt vehetnek a gyerekek. A Lifegarden szervezésében megvalósuló, coaching alapú gyermekfejlesztő eszköztárat érdemes mindenkinek kipróbálni. 

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink