Nyílt nap a KRIO Családi Őssejtbankban!

Kíváncsi vagy, hol őrzik az újszülött babák őssejtjeit? Hogyan történik a feldolgozás és a tárolás? A KRIO Intézet laborlátogatással egybekötött NYÍLT NAPOT tart december 9-én! :)

Gyere el a KRIO laborjába! Nézd meg, hogyan dolgozzák fel a babák születésekor gyűjtött mintákat és hol tárolják az őssejteket! A  laborlátogatáson megismerkedhetsz a KRIO Intézet valamennyi szolgáltatásával, betekintést nyerhetsz annak működésébe.

Amennyiben érdekel az Intézet működése, az őssejtek fagyasztása, tárolása, a biológusok munkája a gyakorlatban, GYERE EL!

Programok:

  • Laborlátogatás - bejárás a Krio Intézet laborjában, az őssejtek fagyasztásának, feldolgozásának és tárolásának bemutatása
  • Őssejtelőadás
  • Kérdések és Válaszok - kötetlen beszélgetés, hogy felmerülő kérdéseidre azonnal választ kaphass

A nap folyamán 3 délelőtti és 3 délutáni turnus lesz, az egyes turnusok óránként indulnak reggel 9 órától 16 óráig bezárólag.

A részvételhez nincs más teendőd, mint regisztrálni a számodra megfelelő időpontra az itt látható regisztrációs felületen: https://krio.hu/nyilt-nap

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink