PUCCos cuccok a WAMP-on

Hogyan jött az ötlet? – Babásmamás.hu

Valahogy menet közben alakult ki a dolog. Először csak karácsonyfadíszeket készítettünk, illetve egymást ajándékoztuk meg különböző apróságokkal. Azon kaptuk magunkat, hogy bohókás kis tárgyaink a környezetünkben is nagy sikert aratnak, és egyre több kérés érkezett ismerőseinktől, barátainktól, készítsünk nekik is hasonló dísztárgyakat, játékokat. Egyébként négyen vagyunk – Kiss Ildikó, Szentpétery Melinda, Szűcs Eszter és én -, jelenleg két leányzó babázik közülünk, egy pedig Hollandiában él, így most rám hárulnak a feladatok, én tartom a „frontot”.

Miből és hogyan készülnek ezek az egyedi játékok? – Babásmamás.hu

Mindig az alapanyag határozza meg őket, ez alatt azt értem, hogy nincsenek különösebb szabályok, nálunk nincs kőbe vésve, hogy milyen hosszúnak kell lennie egy figura orrának vagy karjának. Sokféle anyag előfordul, plüss, filc, polár, gyöngy, stb.; minden darab egyedi és teljesen saját készítésű.

Van korhatár? – Babásmamás.hu

Nincs, sőt! Sokszor a gyermeklelkű felnőttek szeretnek bele ezekbe a játékokba, aminek nagyon örülünk, mert mi is hasonlóan érzünk!

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink