WAMP - Baby on Board
Várszegi Viktória
2009. június 3.

Izgalmas átalakulások előtt áll a WAMP csapata: lassan már alig akad olyan a teamben, aki ne nézne hamarosan anyai örömök elé. Ha már így alakult - és abból kiindulva, hogy ez a pompás állapot nem csupán minket érint - úgy döntöttünk, legyen a nyár első design piacának témája a Baby Boom, azaz a gyerekinvázió. Közös ünneplésére hívunk mindenkit, gömbölyödjön a hasa, vagy legyen lapos, akár egy aerobik oktatóé.

A szokásos 100 magyar tervező mellett külön sarokban a témához kapcsolódó tervezők és kiállítók lesznek: kismamadivat: b.boom, ille-olla, egyedi gyerekbútorok és kiegészítők: vibel, egyedi gyerekruhák és cipők: Estrella, hudebaba, gyerekjátékok: Pucc, Piry Anikó, Etelka, Zsivkov Anita.

WAMP FLASHMOB!

A hozzánk hasonlóan gömbölyödő pocakkal közlekedőket arra bíztatjuk, öltözzenek lilába, és délután négykor jöjjenek el az Erzsébet térre, ahol találkozunk egy közös fotó erejéig! A találkozó az Erzsébet téri füves terület medence melletti része. Az egyszeri eseményről fotó készül - a gömb a legszebb forma mottó alapján.*

Ezúton tájékoztatunk minden kedves WAMP-látogatót, hogy csapatunk néhány tagjának örömteli állapota nem befolyásolja a művészeti piac zavartalan működését. A WAMP a megszokott módon üzemel: színvonalas magyar design termékek széles választékával találkozhat minden látogató.

*A Flashmob emberek előre szervezett csoportosulását jelenti; a flashmob hirtelen jön létre valamely nyilvános helyen, a résztvevők valami szokatlant csinálnak, majd a csoportosulás ugyanolyan hirtelen fel is oszlik.

Programok

11.00-16.00: Beszélgetés Horváth Évával (sportrekreátor): Életmód a várandósság során, szülés után a babával
15.00-18.00: A b.boom kismamabolt kismama stílustanácsadása, hogy a 9 hónap különféle ruhaméreteiben is jól érezd magad!
16.00 A gömb a legszebb forma- kismama fotózás

Egész nap

Gyereksarok a Noha Stúdió és Alkotóműhely szervezésében
Koktélbár koktélokkal és limonádékkal
Design könyvstand

Hangulatfelelős: Dj Nizar
DJ Nizar aka Bőczen Árpád hangulatzenéivel már többször bizonyított a WAMP-on, júniusban visszatér.

Forrás: wamp.hu