A kéz, amely a bölcsőt ringatja, a bölcső lakóját mindentől megóvni akarja- Nyerj őssejtárolási csomagot!
Spira Eszter
2021. szeptember 4.

Amikor egy új élet fejlődik benned, megannyi kérdés foglalkoztat. Egy édesanya számára az egyik legfontosabb, hogy a kisbabáját biztonságban tudja, és megtegyen mindent azért, hogy a babája egészséges, boldog és teljes életet élhessen.



Amikor megtudod, hogy kisbabád lesz, a fókuszod teljesen megváltozik. Ha eddig átslisszoltál a piroson, most biztosan kivárod majd a zöld jelzést akár autóval, akár gyalogosan. Ha eddig lábon kihordtál bármilyen nyavalyát, most az első tüsszentésre jön a C vitamin és a pihenés. A fókusz most már a kisbabádon van, hogy vele minden rendben legyen. Minden egyes ősi ösztönöd azon munkálkodik benned, hogy ő a lehető legegészségesebben fejlődjön és jöjjön majd a világra. És ez még csak a kezdet. Attól fogva, hogy megszületik, Ő lesz az univerzumod közepe: minden gondolatod akörül forog majd, hogy a kisbabád egészséges legyen, megfelelően fejlődjön és mindent meg tudj neki adni ahhoz, hogy boldog, kiegyensúlyozott és teljes életet élhessen. A minden alatt persze a Baby Dior kollekciótól kezdve a pici Prada topánkákon át, a bio főzött lekvárok, házi kovászból kelesztett kenyerek, és a Harvard jogi karára gyüjtögetés mellett szinte akármire gondolhatunk. Természetesen mindenkinek a saját döntése, hogy mi az, amit különösen fontosnak tart. De egy biztos: mindenki a létező legjobbat szeretné  nyújtani a gyerekeire számára.



 Manapság mindenki hallott már arról, hogy a születéskor gyűjthető őssejtek segítségével számos betegség gyógyítható, illetve kezelhető. Egészen pontosan a köldökzsinórvér eredetű őssejtekkel manapság már 80 féle betegséget kezelnek, és felhasználásuk 2001 óta már rutin klinikai módszernek számít Magyarországon is. Természetesen az őssejtek terápiás felhasználásának lehetőségei a jövőben bizonyosan bővülni fognak, hiszen az őssejtkutatás az orvostudomány egyik legdinamikusabban fejlődő területe és jelenleg is számos klinikai kísérlet van folyamatban.

 

A Krio Családi Őssejtbank évente négy szerencsés kismamát is megajándékoz egy 10 évre szóló ingyenes  köldökzsinórvér  tárolási csomaggal. Kattints az alábbi linkre, regisztrálj és válaszolj egy egyszerű kérdésre!  https://ossejt.krio.hu/promocios-program

 Ezután nincs más dolgod, mint szurkolni, hogy a szerencse melléd szegődjön és várni a sorsolás eredményét!

Hajrá kismamák!