Jobban van Erdei Zsolt kislánya!

2014. szeptember 22.

Mint beszámoltunk róla, a profi világbajnok bokszoló kislánya kiírt dátumnál három hónappal korábban érkezett, és mindössze 920 gramm volt a születésekor - Gréti mindvégig kitartóan küzdött életéért a kórházban, ma már otthon van, és minden jel szerint teljesen egészséges!

(A kép illusztráció.)

"A kicsi már nagyon jól van. 920 grammal született május végén, azóta már elérte a 4 kilót. Rendszeresen járunk vele gyógytornára, szépen fejlődik, és a szeme is rendben van. Leesett egy nagy kő a szívemről, már hátradőlhetek, hiszen kiderült, hogy egy egészséges csecsemőről van szó" – nyilatkozta Erdei Zsolt a Hír24-nek szombaton.

Zsolt és kedvese júliusban, az Aktív kamerái előtt mesélt először a mögöttük álló drámai időszakról:

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink