SZAKÉRTŐ ÁPOLÁS A VÁRANDÓSSÁG IDEJÉN A ZIAJA TERMÉKEKKEL(X)
Spira Eszter
2021. október 15.

A terhesség időszakában hatalmas változáson megy át a női test. Az ösztrogének, progeszteron, prolaktin, luteinizáló hormon fokozott aktiválása közvetlenül befolyásolja a bőr és a haj állapotát. Milyen változások láthatók leginkább a női testben? A zsíros bőr és a pattanásos elváltozások a II. és III. Trimeszter fordulóján jelentkeznek, a túlzott bőrszárazság és viszketés kellemetlen érzésével is gyakran találkoznak ebben az időszakban a kismamák.

A terhesség alatt nő a hölgyek testében a progeszteron és az androgének szintje. Ez serkenti a faggyúmirigyeket és növeli a faggyútermelődést. A pórusok elzáródása baktériumok növekedéséhez vezet, ami pattanások megjelenését okozhatja. Ez leggyakrabban az arcon és a háton fordul elő. A hormonális változások is megfordíthatják a helyzetet: a túlzott bőrszárazság és az irritációra való hajlam a terhes nők körében az ösztrogénszint változásának következménye.

A második és harmadik trimeszter között a legtöbb kismama rózsaszín vagy lila színű striákat tapasztal a has, a mell és a comb környékén, ezért érdemes a megfelelő bőrápolás kiválasztásával felkészíteni a bőrt a kollagénrostok nyúlására. A terhesség alatti testápolás tudatos kozmetikai rutinját a szülés utáni időszakban is folytatni kell, hogy elősegítse a bőr megfelelő regenerálódását. Ami a bőr striák elleni védelmét illeti, indokolt a bőrt tápláló lipid anyagokkal dúsított formulákkal masszírozni, mely biztosítja a bőr rugalmasságát, feszességét, hidratálását és alkalmazkodását. 

 

A Ziaja kismama stria elleni krém elengedhetetlen kelléke a mindennapi kozmetikai ápolásnak terhesség alatt. Használata a terhesség 4. hónapjától ajánlott. A termék szülés után és gyors súlygyarapodás mellett is használható. Ennek a terméknek a célja a kollagén és elasztin termelésnek stimulálása. Intenzíven világosítja és láthatóan csökkenti a striákat. A termék használatát időben érdemes elkezdeni, így hatékonyan megakadályozza a striák kialakulását. A Ziaja kismama stria elleni krémet bőrgyógyászatilag tesztelték terhes nőkön. A formula környezetbarát és vegán. 95% -ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz. A kozmetikai termék hidroxiprolinnal, ázsiai gázló levélkivonattal, shea vajjal gazdagított, jótékony összetevőkből áll, amelyek gondoskodnak a kismama bőréről. A termékben lévő hatóanyagok dózisa koncentrált és biztonságos. Ezért a kozmetikum úgy működik, mint egy intenzív szérum a striák ellen.


A gyermek születése után a bőrnek intenzív regenerálódásra és a terhesség előtti állapot helyreállítására van szüksége. A Mamma mia szülés utáni feszesítő testvaj ideális megoldás. Ajánlott a születést követő első napoktól kezdve, és szoptatás ideje alatt is használható, viszont nem szabad megfeledkezni a mellbimbók etetés előtti higiéniai szabályairól. A termék nem alkalmazható friss varratokra császármetszés után. A Mamma mia szülés utáni feszesítő testvaj a Lengyelországi Gyermek -Egészségügyi Központ ajánlásával maximálisan biztonságos. Ennek a kozmetikumnak a célja a feszesség és a bőr rugalmasságának helyreállítása. Véd a bőr megereszkedésétől, regenerálja, táplálja, hidratálja, puhítja és simítja az epidermiszt. Környezetbarát és vegán termék, 95% -ban természetes eredetű összetevőkön alapul. A vaj egy speciális hatóanyag -készletből áll, amelyek közé tartozik a tengeri alga, az ázsiai gázló levélkivonat, a fehér csillagfürt -oligoszacharidok, az E -vitamin és a sheavaj. Ez a csodálatos hatóanyagforrás sikeresen visszaállítja a bőrt a terhesség előtti állapotba.


 

A terhes nők kozmetikai igényeire gondolva az egyik legnagyobb ajándék, amelyért az anyukák hálásak, a mamma mia lanolin mellbimbóápoló kenőcs. A nők általában nem gondolnak arra előre, hogy mi történhet a mellbimbójával a szoptatás első hónapjaiban, mely berepedezhet, így szüksége van az ápolásra. A legjobb megoldás, ha ezt az univerzális terméket alkalmazza, amely 100% -ban tisztított, gyógyszerészeti lanolinra épül. Nem tartalmaz színezéket, illatanyagot és tartósítószert sem. Ugyanakkor 100% -ban természetes eredetű összetevőkön alapul. Ennek a kozmetikumnak a fő feladata a szoptatás során mellbimbókon megjelenő irritációk csillapítása. Hatékonyan hidratálja, zsírozza és puhítja a bőrt, amit az anyák a használatot követően meg is erősítettek.


A terhesség alatti hormonális változások nemcsak az arcra és a test bőrére hatnak, hanem az intim területekre is. Ez idő alatt a hüvely pH -ja többé -kevésbé 4,5 -re emelkedik (egyéni eltérés). Bár ez nem nagy növekedés, az intim fertőzések gyakoribbá válnak. Bármely húgyúti és reproduktív szervre veszélyes lehet mind az anyára, mind a magzatra. A hüvely pH -ját minden nőgyógyászati rendelő látogatásakor ellenőrizni kell. A hüvely pH -értékének változása az egyik első tünet, amely a fertőzés kialakulását jelzi. Otthon is lehet szabályozni a gyógyszertárakban kapható speciális csíkokkal.

Figyelembe véve ezeket a tényeket, érdemes minden nap az intim higiéniára gondolni. A speciális intim higiéniai gélek megfelelőek a kismamáknak. Tisztítási funkciójuk mellett védő, hidratáló és nyugtató hatásúak is. A Ziaja mum kismama intim mosakodó gél segít fenntartani az intim terület kiegyensúlyozott pH -ját, ami csökkenti a fertőzésekre való hajlamot. Mivel a terhesség alatt gyakran előfordulnak tünetmentes húgyúti fertőzések, havi vizeletvizsgálat is javasolt.


A Ziaja mum női higiéniai mosakodó a terhesség és a szülés utáni ápoláshoz mindennapi használatra hozták létre, figyelembe véve a kismamák intim területének sajátosságait. A termék savas pH-ja (4,0-4,5) biztosítja az intim terület gyengéd higiéniáját, egyidejűleg megtartva a bőr természetes pH-ját. Visszaadja a friss érzést és kényelmet, kellemes illatot hagyva maga után. A terméket nők tesztelték nőgyógyászok és bőrgyógyászok részvételével. A termékek környezetbarát és vegán összetételűek. A tejsav mellett nyugtató hatású kukoricaszirupot és baktériumellenes xilitolt is talál.

Miért jó a Ziaja mum kozmetikumokat használni? 

Küldetésünk, hogy a legmagasabb minőségű termékeket készítsük, megfelelve a bőr igényeinek, amelyek ugyanakkor a természetet is óvják. Kozmetikumainkat folyamatosan tesztelik, ellenőrzik, amelyek a maximális biztonságra, a legjobb használatra és a kívánt hatások biztosítására összpontosítanak - még olyan nehéz körülmények között is, mint a kismamák érzékeny bőre.